CCI a RM te invită să participi la expoziția internațională de produse farmaceutice și de îngrijire „IPHEX”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul de Promovare și Export de Produse Farmaceutice (PHARMEXCIL) India invită agenţii economici să participe la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul expoziției internaționale de produse farmaceutice și de îngrijire „IPHEX” coordonat de către Ministerul Comerţului şi Industriei din India.

Evenimentul va avea loc în or. New Delhi, India în perioada 7 – 11 mai 2018.

Programul Misiunii Cumpărătorului include:

►  vizitarea expoziției IPHEX, unde vor fi prezentate o gamă largă de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, produse farmaceutice pentru mamă şi copil, suplimente nutritive şi vitamine, produse pentru igiena corporală, produse ortopedice, produse pentru îngrijirea intimă, produse cosmetice şi de parfumerie de la diverşi producători.

participarea la întrevederi de afaceri bilaterale.

Organizatorii acoperă:

  • cazarea în hotel (cu mic dejun inclus)
  • rambursarea biletul de avion în sumă de pînă la 700 $ SUA (în caz dacă costul biletului de avion depășește suma de 700$ SUA, participantul se obligă să acopere din surse proprii diferența).

(pentru persoanele care au participat la edițiile anterioare ale expoziției IPHEX organizatorii acoperă doar cazarea).

Participantul achită individual cheltuielile ce țin de obținerea vizei on-line, asigurarea medicală și taxa de participare. Pentru membrii CCI a RM taxa de participare constituie 3000 MDL (toate taxele incluse), pentru non-membrii CCI a RM – 3500 MDL (toate taxele incluse).

Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, intervenim cu rugămintea de a ne transmite din timp formularele de participare la Misiunea Cumpărătorului la adresa: [email protected].

Termenul limită de depunere a formularelor de participare13 aprilie 2018.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmări vă puteţi adresa la Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Persoană responsabilă: Inga Leontean – tel: 022 22 26 26.

 

Distribuie acest articol: