Înscrie-te acum la Expoziția națională ”FABRICAT ÎN MOLDOVA” 2020

”Fabricat în Moldova”, pe parcursul anilor, a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.

Serviciul Experți Seniori (SES): 1.000 misiuni în Republica Moldova, din anul 1993

SES activează în Republica Moldova din 1993. De oferta sa – medierea experților voluntari din Germania – beneficiază în primul rând întreprinderile mici și mijlocii, instituțiile de formare profesională, dar și administrațiile publice locale. Sunt foarte solicitați experți din domeniul medical, prelucrarea lemnului și metalului, agricultură, industrie alimentară și textile.

CCI a RM vă invită la o vizită de studiu în domeniul agriculturii, în Polonia

În cadrul celei de-a VIII-a ediții a expoziției ”International Agricultural Fair Polagra Premiery” vizitatorii vor avea ocazia să găsească inspirație și idei pentru o muncă mai eficientă în domeniu AGRICULTURII, de asemenea, vor putea participa la dezbateri cu privire la cele mai importante probleme ale sectorului agricol și întâlniri cu participarea unor specialiști de seamă.

CCI a RM a participat la ședința ”Promovarea și dezvoltarea instruirii duale”

”CCI a RM particicipă la ședințe, grupuri de lucru, în cadrul cărora promovează Învățământul Dual. Învățământul Dual reprezintă o modalitate specială de instruire și de formare profesională. Responsabilitățile de instruire și formare sunt partajate între partenerii duali – companie (locul de muncă) și instituția de Învățământ Profesional Tehnică”.

O delegație de antreprenori autohtoni participă zilele acestea la o Misiune Economică în Elveția

Unul din obiectivele Misiunii Economice în Elveția, este consolidarea şi extinderea relaţiilor comercial-economice dintre Republica Moldova şi Confederația Elvețiană prin identificarea unor domenii atractive de cooperare ce vor genera noi premise de dezvoltare continuă a relaţiilor moldo-elvețiene şi a unor parteneriate viabile între mediul de afaceri din ţările noastre.