Licitații publice REPETATE: Achiziționarea și contractarea serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor pentru implementarea a 5 proiecte finanțate de UE

Este vorba despre municipiul Edineț și orașele Fălești și Drochia. Anunțul repetat se referă și la două proiecte de sporire a eficienței energetice a două instituții de învățământ din Regiunea de Dezvoltare Nord. Este vorba despre Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din municipiul Bălți și Gimnaziul „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, raionul Sângerei.

Guvernul a aprobat distribuirea locurilor cu finanțare bugetară pentru anul de studii 2020-2021, în instituțiile de învățământ profesional tehnic

În instituțiile de învățământ profesional tehnic secundar în următorul an de studii vor fi admise 8279 persoane cu finanțare bugetară, dintre care 810 pentru instruirea la programe de formare profesională prin învățământ dual și 570 pentru formarea profesională a condamnaților, și cu finanțare cu taxă 1000 persoane.

Forumul online al oamenilor de afaceri Moldova-Turcia

Evenimentul s-a desfășurat prin intermediul platformei Zoom și a fost împărțit în: cuvânt de salut, sesiunea 1, 2,3, întrevederi B2B. Subiectele esențiale abordate au fost: consolidarea şi extinderea relațiilor comercial-economice dintre Republica Moldova şi Republica Turcia și identificarea căilor de a depăși consecințele pandemiei cauzată de virusul COVID-19.