Centrul de formare antreprenorială al Camerei de Comerț și Industrie invită întreprinzătorii să se înscrie la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova – Austria. Participanții vor beneficia de consiliere din partea experților internaționali și vor avea posibilitatea să efectueze un stagiu practic în Viena pentru a-și găsi noi parteneri de afaceri.

Ședința Biroului Executiv a CCI din 24 martie 2017

Vineri, 24 martie 2017, la Camera de Comerț și Industrie s-a desfășurat ședința ordinară a Biroului Executiv a CCI, în cadrul căreia au fost examinate propunerile utilizării Fondului de autofinanțare a instituției camerale pentru anul 2017. Totodată, a fost prezentat noul sistem de achiziții electronice “MTender”.

Peste 30 de agenți economici autohtoni au participat la seminarul „Rolul mărcilor pentru promovarea imaginii companiei și a vânzărilor”

Joi, 23 martie 2017, Camera de Comerț și Industrie (CCI) în colaborare cu Agenția de Stat pentru proprietatea intelectuală (AGEPI) au organizat seminarul „Rolul mărcilor pentru promovarea imaginii companiei şi a vânzărilor, din cadrul campaniei de informare și instruire a agenților economici în domeniul proprietății intelectuale.