Guvernul a aprobat distribuirea locurilor cu finanțare bugetară pentru anul de studii 2020-2021, în instituțiile de învățământ profesional tehnic

În instituțiile de învățământ profesional tehnic secundar în următorul an de studii vor fi admise 8279 persoane cu finanțare bugetară, dintre care 810 pentru instruirea la programe de formare profesională prin învățământ dual și 570 pentru formarea profesională a condamnaților, și cu finanțare cu taxă 1000 persoane.

Forumul online al oamenilor de afaceri Moldova-Turcia

Evenimentul s-a desfășurat prin intermediul platformei Zoom și a fost împărțit în: cuvânt de salut, sesiunea 1, 2,3, întrevederi B2B. Subiectele esențiale abordate au fost: consolidarea şi extinderea relațiilor comercial-economice dintre Republica Moldova şi Republica Turcia și identificarea căilor de a depăși consecințele pandemiei cauzată de virusul COVID-19.

ANUNȚ de participare la Licitația INTERNAȚIONALĂ privind executarea lucrărilor de construcție pentru sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Matei Basarab” din orașul Basarabeasca, cu finanțare din sursele Uniunii Europene. REPETAT

Anunț de participare privind achiziționarea executării lucrărilor de construcție pentru sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Matei Basarab”, orașul Basarabeasca, prin procedura de achiziție Licitație internațională deschisă conform prevederilor Regulamentului GIZ Moldova în domeniul Achizițiilor Publice.