PROIECTUL ENTERPRISE EUROPE NETWORK

Reţeaua Întreprinderilor Europene (EEN) este cea mai mare reţea de suport a întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-urilor) din întreaga lume, cu peste 3000 de experţi şi aproape 600 de organizaţii membre din peste 60 de state.

Președintele CCI a RM a avut o întrevedere cu experții Institutului pentru Dezvoltare Economică și Reformă Juridică, din SUA

IGROW este o companie internațională de consultanță și formare profesională în domeniul economic și juridic, specializată în acordarea de asistență tehnică guvernelor și organizațiilor donatoare multilaterale privind strategiile de creștere economică durabilă, conceptele și politicile de mediu, inițiative de politică privată și parteneriate public-privat.

A fost prelungit termenul de depune a cererilor pentru agenții economici ce doresc să aplice la Proiectul „Infrastructura calității în contextul DCFTA”

Proiectul finanțat de UE – „Infrastructura calității în contextul DCFTA” – a prelungit termenul limită pentru depunerea cererilor pentru companiile care doresc să profite de un pachet de consultanță gratuită care vizează aprofundarea înțelegerii lor privind DCFTA și procesele de export. Noul termen de depunere a aplicațiilor este 28 feburarie, 2019.

„Protecția consumatorilor – Cerințe, Evaluarea conformității și soluționarea reclamațiilor” subiect abordat astăzi în cadrul Ședinței Comitetelor Sectoriale ale CCI a RM

Rapoartele de expertiză ale CCI a RM sunt documente oficiale, care reflectă opinia independentă și obiectivă a expertului și sunt recunoscute de către alte instituții publice și private la soluționarea reclamațiilor consumătorilor. Pentru consultație puteți să contactați experții CCI a RM la tel 022 23 87 81/ 23 84 32, e-mail expertiza@chamber.md”, a mai declarat președintele Camerei.