CCI a RM invită mediul de afaceri la o întâlnire cu antreprenorii din Republica India

Vizita oamenilor de afaceri are drept scop familiarizarea mediului de afaceri din India cu oportunitățile investiționale și de export ale Republicii Moldova, promovarea dialogului de afaceri și stabilirea parteneriatelor bilaterale. În cadrul vizitei sunt prevăzute întrevederi cu factorii de decizie din partea autorităților publice centrale din Republica Moldova, precum și participarea la platforma interactivă de stabilire a contactelor directe cu mediul de afaceri local.

Ziua Lucrătorului CCI a RM

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a sărbătorit ”Ziua Lucrătorului CCI a RM” la data de 6 septembrie 2019. La eveniment au participat colaboratorii CCI a RM și Parteneri ai Camerei. Diplome de onoare le-a fost înmânate colaboratorilor și partenerilor care au avut un aport deosebit la dezvoltarea sistemului cameral, pe parcursul acestui an.

”Viorica- Cosmetic”- membra CCI a RM, gazda Ședinței Biroului Executiv

Întreprinderea este membră a instituției camerale din anul 1996. Pe parcursul acestor ani, ”Viorica- Cosmetic” a participat la diferite evenimente organizate de CCI a RM, precum: Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova”, Expoziția ”Republica Moldova Prezintă” peste hotare, misiuni economice, forumuri de afaceri, concursul ”Marca Comercială a anului”, ”Premiul în domeniul calității”, etc.

La mulți ani Alexandru Chișlari!

Alexandru Chișlari, una din persoanele ce a contribuit la formarea și dezvoltarea sistemului Cameral al Republicii Moldova, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 85 de ani. Echipa Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a avut marea plăcere să-i ureze LA MULȚI ANI fericiți domnului Chișlari chear în cadrul instituției, acolo unde dumnealui a oferit multe sfaturi utile, atât în calitate de secretar general, cât și în alte funcții deținute la CCI a RM.
Domnule Chișlari, Vă așteptăm și la următoarea aniversare la CCI a RM!

Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Proiectul Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova a fost lansat în anul 2017, cu o durată de trei ani.

Obiectivul general al proiectului este de a sprijini Republica Moldova în “consolidarea cadrului infrastructurii calității țării în contextul DCFTA [Zona de liber schimb aprofundat și cuprinzător]”.