A fost lansată pagina-web a reţelei Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) este cea mai mare reţea de suport a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din întreaga lume, cu peste 4500 de experţi şi aproape 600 de organizaţii membre din peste 60 de state. Proiectul este co-finanţat prin programul COSME 2014-2020 şi reprezintă un instrument-cheie al strategiei Uniunii Europene pentru stimularea creşterii economice şi crearea locurilor de muncă.

La nivel european reţeaua EEN a fost creată şi a început să funcţioneze la începutul anului 2009 în baza fostelor centre europene de informare şi centrelor inovaţionale. Activitatea reţelei EEN la nivelul Uniunii Europene a fost susţinută financiar şi operaţional prin intermediul Programul Cadru pentru Competitivitate şi Inovare (CIP).

Reţeaua EEN în Republica Moldova şi-a început activitatea din anul 2011, iar din 2015 funcţionează în cadrul Programului Uniunii Europene, COSME.

Reţeaua Europeană a Întreprinderilor în Republica Moldova este formată din următorii parteneri:

  • Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova;
  • Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii;
  • Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic;
  • Reţeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei.

Pagina-web conţine informaţii referitor la serviciile şi evenimentele reţelei organizate în Republica Moldova, dar şi peste hotare de către organizaţiile-partenere. Aici aveţi posibilitatea să aflaţi noutăţile legislative ce se referă la activitatea ÎMM-urilor, dezvoltarea economică a ţărilor UE, accesul la finanţare, etc.  De asemenea, Vă puteţi abona la news-letter sau solicita orice informaţii relevante referitor la reţeaua EEN prin intermediul paginii-web.

Pentru orice informaţii suplimentare, rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 022 221391, e-mail: [email protected]. Persoană responsabilă: Ludmila Botoşan

Distribuie acest articol: