CCI a RM invită agenții economici să participe la o Misiune Economică în or. Tbilisi, Georgia

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită agenții economici să participe la Misiunea Economică în or. Tbilisi, Georgia, care va avea loc în perioada 27 – 30 noiembrie 2017.

Misiunea Economică are loc în contextul vizitei oficiale a Prim-ministrului Republicii Moldova, domnului Pavel FILIP în Georgia.

Programul deplasării prevede participarea la Forumul Economic ”Tbilisi Belt and Road Forum”, organizat de către Guvernul Georgiei, Ministerul Economiei și Dezvoltării Sustenabile și Ministerul Afacerilor Externe a Georgiei, urmând a fi deschis de către Prim-ministrului Georgiei.

Evenimentul va fi axat pe câteva componente de bază, și anume: – Facilitarea comerțului în contextul inițiativei Belt & Road (Un circuit, un drum); – Infrastructura transporturilor; – Energetica – oportunități trans-regionale; – Conexiune digitală. În data de 29 noiembrie, Forul va fi încheiat cu un panel întreg de întrevederi bilaterale dintre companii din diferite țări, precum Adjara Group, Anaklia Development Consortium, JSC Galt and Taggart, Georgian Co-Investment Fund, Georgian Global Utilities, ș.a. disponibile pe pagina oficială a evenimentului – http://www.tbilisibrf.gov.ge.

Companiile interesate spre participare sunt invitate să se înregistreze accesând site-ul – www.miepo.md/news/miepo-invit%C4%83-agen%C8%9Bii-economici-s%C4%83-fac%C4%83-parte-din-delega%C8%9Bia-de-afaceri-premierului-pavel-filip.

Pentru informaţii suplimentare și confirmări, vă puteţi adresa la: Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), tel.: 022 273654, e-mail: ioffice@miepo.md; iulia.petuhov@miepo.md.

Persoană responsabilă: Iulia Petuhov.  

Distribuie acest articol: