CCI a RM invită companiile din domeniul serviciilor de proiectare, sectoarele aprovizionării cu apă şi canalizare şi eficienţă energetică la cel de-al II-lea seminar formativ: „Proceduri de achiziții publice UE de tip PraG – aplicarea în practică”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ) invită companiile din domeniul serviciilor de proiectare, sectoarele aprovizionării cu apă şi canalizare şi eficienţă energetică, la al doilea seminar de instruire organizat in cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”.

Tema sesiunii este o continuare a tematicii abordate la primul seminar: „Proceduri de achiziții publice UE de tip PraG – aplicarea în practică”. Sesiunea va avea loc la data de  17 noiembrie 2017, vineri, între orele 9.00-17.00, în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie a RM (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 151).

Ca urmare a primului seminar instructiv în care s-a abordat partea teoretică,  de această dată expertul internaţional va oferi agenţilor economici consiliere practică în pregătirea dosarului de aplicare în cadrul unui concurs pentru achizițiile publice cu finanţare externă prin aplicarea procedurilor PraG în Moldova. Aceste activităţi au ca scop dezvoltarea capacităților și facilitarea participării companiilor în procesul de valorificare a fondurilor europene şi, respectiv, ridicarea ratei de participare a agenților economici la tendere de acest tip.

Informații suplimentare: Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, tel.: 022  22 13 91, e-mail: victoria.barbulat@chamber.md.

Persoană de contact- Virginia Bujor.

Distribuie acest articol: