CCI a RM te invită să facă parte din delegația oficială care ne va reprezenta țara la o misiune economică în Republica Belarus

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova invită oamenii de afaceri să facă parte din delegația oficială a Republicii Moldova în Republica Belarus. Delegația va fi condusă de Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip.

Misiunea economică va avea loc în perioada 11 – 12 decembrie 2017 în or. Minsk (Belarus), având drept obiective principale consolidarea şi extinderea relaţiilor comercial-economice dintre Republica Moldova şi Republica Belarus prin identificarea unor domenii atractive de cooperare, ce vor genera noi premise de dezvoltare continuă a relațiilor moldo-belaruse şi a unor parteneriate viabile între mediul de afaceri din ţările noastre.

Pe data de 12 decembrie 2017 este preconizată organizarea Forumului de Afaceri Moldova-Belarus cu participarea Premierilor din ambele state, urmat de o sesiune de întrevederi de afaceri bilaterale între agenții economici moldoveni și belaruși.

Cererile de participare la Misiunea Economică în Republica Belarus vor fi acceptate până pe data de 05 decembrie 2017 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: inga.leontean@chamber.md sau fax / tel: 022 22 26 26.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626, mob: 068 660 104.

 

Distribuie acest articol: