CCI a RM va susține eforturile USAID de a sprijini mediul de afaceri din țara noastră

Conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova  a avut o întrevedere cu reprezentanții Departamentului Creștere Economică, din cadrul Agenției S.U.A pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre proiectele USAID implementate în parteneriat cu CCI, inclusiv, despre Programul pentru Reforme Structurale în Moldova, lansat de către USAID la finele lunii ianuarie a.c.

Sergiu Harea, președintele CCI a RM a subliniat că instituția camerală susține reformele economice din țara noastră  și apreciează suportul USAID oferit pentru sprijinirea și îmbunătăţirea mediului de afaceri din Moldova.

Daniel Thomson, șeful Departamentului Creștere Economică din cadrul USAID a salutat deschiderea Camerei de a susține implementarea programelor USAID, menționând că actualmente se efectuiază evaluarea situației economice în țara noastră și a problemelor cu care se confruntă agenții economici. În acest context,  CCI are un rol important în calitate de promotor al mediului de afaceri.

Distribuie acest articol: