Conferință de presă privind lansarea Concursului „Marca comercială a anului 2017” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității 2017”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) și  Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu genericul: Lansarea concursurilor „Marca comercială a anului 2017” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității 2017”.

Conferința va avea loc miercuri, 7 februarie, ora 11:00, în sala de ședințe a Camerei de Comerț și Industrie a RM, bd. Ștefan cel Mare 151, et.II.

În cadrul conferinței vor fi făcute public regulamentele concursurilor, vor fi expuse condițiile de participare, precum și alte informații referitoare la desfășurarea evenimentului.

La conferință vor participa: Președintele CCI, Sergiu Harea și Directorul general AGEPI, Lilia Bolocan.

Concursul „Marca comercială a anului” a fost inițiat în anul 2003 și are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul businessului, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune mărci de pe piața autohtonă, precum și remarcarea celor mai competitive întreprinderi din Republica Moldova.

Premiul pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor se decernează anual, în bază de concurs, pentru obţinerea de către agenţii economici a rezultatelor semnificative şi stabile în domeniul calităţii precum şi  metodelor eficiente de management al calităţii.

Serviciul de presă al CCI a RM:

(022) 24 14 80.

Distribuie acest articol: