Conferință de presă privind organizarea și desfășurarea Forumului Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus și a expoziției de mărfuri din Republica Belarus

Camera de Comerț și Industriei a Republicii Moldova (CCI a RM) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă privind organizarea și desfășurarea Forumului Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus și a expoziției de mărfuri din Republica Belarus. Conferința de presă se va desfășura miercuri, 18 aprilie 2018, ora 10.00, în incinta sălii de ședințe a CCI a RM, etajul II (bd. Ștefan cel Mare 151).

În cadrul conferinței, președintele CCI a RM Sergiu Harea, Vladimir Ulakhovich, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Belarus și Evgeniy Vvedenskiy, director “Belinterexpo”vor oferi detalii în exclusivitate despre forumul și expoziția care se vor desfășura la data de 19 aprilie 2018, în incinta Palatului Republicii.

Mai multe detalii despre numărul de expozanți din Belarus, numărul participanților la forum și domeniul de activitate al acestora vor fi oferite în cadrul conferinței.

Evenimentele fac parte din programul vizitei oficiale în țara noastră a președintelui Republicii Belarus Alexandr Lukașenko și a altor oficiali.

Informații suplimentare:

Serviciul de presă al  CCI a RM

Tel.: 022 24 14 80/ 060659840

e-mail:  presa@chamber.md

Distribuie acest articol: