Conferinţa „Posibilităţi de cooperare moldo-cehe în domeniul agricol”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici din sectorul agro-alimentar la Conferinţa „Posibilităţi de cooperare moldo-cehă în domeniul agricol”, care se va desfăşura pe data de 29 mai, 2018, începând cu orele 9.30 la Hotelul Jolly Alon, Sala de Marmură (Chişinău str. Maria Cibotari, 37).

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ambasada Cehiei în Republica Moldova. În cadrul conferinţei, vor fi prezentate 5 companii cehe ce activează în sectorul agro-alimentar. Companiile din Republica Moldova vor putea să discute direct cu companiile cehe posibilităţile de cooperare şi să iniţieze parteneriate de afaceri.

La conferinţă vor fi prezenţi reprezentanţii următoarelor companii cehe:

  1. Brunnthaller-CS s.r.o.  este o companie specializată în producerea şi comercializarea utilajului pentru automatizarea proceselor în zootehnie. Compania oferă soluţii tehnologice pentru fermele de bovine, porcine, păsări şi cai.
  2. Kovobel, v.d. – compania a fost creată în anul 1966 şi oferă utilaj modern şi soluţii tehnologice pentru creşterea păsărilor.
  3. Chovatelské družstvo Impuls – compania este specializată în selecţia bovinelor. Cooperează cu peste 100 ferme de creştere a bovinelor.
  4. Farmet, a.s. – producerea semănătorilor şi maşinilor agricole de prelucrare a solului şi livrarea utilajului tehnologic complex pentru prelucrarea seminţelor şi producerea uleiurilor vegetale şi a furajelor pentru animale.
  5. Výzkumný ústav mlékárenský (Institutul de Cercetare pentru Industria Laptelui) este specializat în cercetări şi inovaţii în domeniul laptelui şi produselor lactate.

Lista cu descrierea detaliată a domeniului de activitate şi ofertele companiilor cehe o găsiți aici

În cazul interesului de participare la Conferinţa „Posibilităţi de cooperare moldo-cehă în domeniul agricol”, vă rugăm să transmiteţi în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 25 mai 2018.

Formularul de participareЗаявка на участие

Pentru informaţii adiţionale, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, Tel.: 022 22 13 91 e-mail: ludmila.botosan@chamber.md, persoană de contact: Ludmila Botoşan. 

Participarea este gratuită. Numărul de locuri este limitat, de aceea rugăm să confirmaţi prezenţa din timp.

Distribuie acest articol: