Summit-ul Global al Siguranței și Securității Chimice CHEMSS 2017

  • 19/09/2017
  • 9:00
  • Shanghai, China.

Camera de Comerț și Industrie a RM vă invită la Summit-ul Global al Siguranței și Securității Chimice CHEMSS 2017, care se va desfășura în cadrul organizării Târgului Internațional al Siguranței și Securității Chimice, eveniment care va avea loc în perioada 19-21 septembrie 2017 la Shanghai, China.

Participanții vor avea ocazia să cunoască viziunile și soluțiile actuale în materia de siguranță chimică, metode de transportare și stocare a produselor chimice și petrochimice, familiarizându-se cu ultimele tendințe și sisteme de prevenire a riscurilor. Totodată, vizitatorii  vor avea posibilitatea de a întâlni parteneri chinezi interesați de cooperarea internațională în ceea ce privește domeniul chimic, energetic și mediu.

Summitul organizat va include un atelier de lucru privind măsurile de consolidare a încrederii în domeniul siguranței și securității chimice.

În cadrul desfășurării CHEMSS2017 se preconizează lansarea CHEMSS EDUCATION și R&D NETWORK a universităților, centrelor de training, industrii, pentru a dezvolta, promova și implementa la nivel mondial universitatea modernă și educarea post-universitară, precum și trainingurile de securitate și siguranță chimică.

Mai multe detalii aferente evenimentului pot fi accesate pe pagina www.chemss2017.org .

Persoane de contact:

Amb. Krzysztof Paturej- președintele echipei de organizare, email: [email protected]

Ms. Anastasia Feshanets – asistent de proiect, email: [email protected]

Distribuie acest articol: