Tirana Business Matching

  • 28/09/2017
  • 9:00
  • Palatul Congreselor din Tirana.

Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova informează agenții economici referitor la posibilitatea participării la evenimentul Tirana Business Matching pe data de 28 și 29 septembrie 2017, care va avea loc la Palatul Congreselor din Tirana.

Tirana Business Matching este o platformă cheie în promovarea și crearea unui mediu favorabil pentru extinderea posibilităților de cooperare și semnarea unor contracte de afaceri avantajoase cu companiile albaneze.

Toți participanții vor avea posibilitatea să participe la forumul de afaceri și întrevederile B2B cu parteneri din străinătate, conform unei agende prestabilite.

Principalele tematici ale evenimentului: infrastructură, turism, agricultură și industria alimentară, energie, investiții/finanțare.

Pentru înregistrare și informații suplimentare, Vă rugă să accesați platforma –web https://www.b2match.eu/tiranabusinessmatching2017.

Întrebări și detalii suplimentare la tel.: 0696 28973, 022 221391 e-mail: [email protected], persoana de contact: Ludmila Botoșan

 

Distribuie acest articol: