Expoziția Internațională în domeniul Construcțiilor- Yapex Building&Construction 2017

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la ediția a 25-a a Expoziției Internaționale în domeniul Construcțiilor Yapex Building&Construction 2017, care va avea loc în perioada 14 – 17 noiembrie 2017 în oraşul Antalia, Turcia.

Programul evenimentului include întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor străine, vizitarea expoziției specializate YAPEX 2017.

Tematicile expoziției: Bunuri imobile, Casă și gradină, Echipament de construcții, Instalații sanitare, termice și gaze, Materiale de construcții, Mobilier pentru interior, Produse electrotehnice.

Principialele grupuri de mărfuri expuse: *Echipament pentru construcții *Materiale pentru construcția caselor din panouri *Materiale de construcție, tehnică pentru construcții *Produse chimice pentru construcții *Walling (cărămidă) materiale pentru pereți *Materiale pentru placarea pereților *Vopsele *Design interior *Ascensoare, escalatoare *Echipament de lucru *Schele și scări *Elemente de construcție din beton *Elemente de construcție prefabricate *Băi, instalații sanitare și saune *Fitinguri și profile *Tavane suspendabile și sisteme mobile de pereți despărțitori *Piscine, echipamente și acoperiri *Instalații electrice și corpuri de iluminat *Ferestre și uși din PVC *Profile din aluminiu *Materiale pentru acoperișuri *Tencuială din ghips și materiale conexe *Podea *Materiale pentru izolare (hidroizolații, termică și fonică ) *Granit și marmură naturală, pietre naturale și compozite *Podea și faianță din ceramică *Produse din ceramica, articole sanitare, accesorii baie, instalații sanitare *Design exterior, elemente și mobilier urban *Sisteme energetice *Climatizoare *Tehnologii informaționale.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.yapex.com.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de limba rusă.
  • Participantul achită biletul de avion pe ruta Chișinău-Antalia-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare (vedeți aici) la Misiune Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 23 octombrie 2017 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: inga.leontean@chamber.md sau fax / tel: 022 22 26 26.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

Distribuie acest articol: