Iarmarocul Internațional “WorldFood Expo Warsaw”2017

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă informează că în perioada 11-13 aprilie 2017 centrul expozițional Expo XXI din Varșovia, Polonia va găzdui iarmarocul internațional “WorldFood Expo Warsaw” organizat de compania de consultanță Lentewenc Sp z o.o. (parte a ITE Group LLC), cu susținerea oficială a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale al RP, Agenției Pieței Agricole RP, Camerei de Comerț a Poloniei etc.

Evenimentul “WorldFood Expo Warsaw” se va axa pe 4 sectoare mari, precum:

–  FoodTech (echipament de producere a produselor alimentare și băuturi, mașini de prelucrare în industria alimentară, echipamente de răcire, încălzire și filtrare, utilaje pentru cafenele, baruri, restaurante, magazine ș.a.)

Ingredients (ingredient și aditivi alimentar, plante aromatice, condimente și extracte, coloranți, uleiuri, semințe, nuci și fructe uscate, proteine și amidon)

Wine&Spirits (vodka aromată, bere, vinuri ș.a.)

EcoFood (produse alimentare și băuturi ecologice și de sănătate)

În cadrul expoziției se vor întruni participanți atât din statele Europei de Vest, cât și din statele Pacificului/Orientul Mijlociu, care provin din sectoare de distribuție, retail, producători și exponenți ale asociațiilor de afaceri.  Scopul final fiind cel de a extinde relațiile comerciale și economice și de a intensifica schimburile comerciale cu alte țări din regiune.

Programul de afaceri prevede întâlniri B2B, seminare și forumuri specializate în sfera pieții agro-alimentare poloneze, dar și celei europene. Noutatea acestui an este prezentată de introducerea programului VIP Buyer Program.

Pentru mai multe informații referitoare participării la expoziție sau VIP Buyer urmăriți programul pe pagina evenimentului.

Informații suplimentare: Agata Niebrzegowska, e-mail – [email protected], tel : +48 531 944 435 sau contactați Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă: tel: +373 22 78 87 26, e-mail: [email protected]

Distribuie acest articol: