Investiții și oportunități de colaborare în cadrul Forului Internațional de Afaceri din Bălți

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la Forul Internațional de Afaceri „Investiții și oportunități de colaborare”, organizat pe data de 7 iunie. 2017, în municipiul Bălți, Republica Moldova.

Evenimentul va constitui o platformă importantă de promovare a relațiilor comercial-economice și stabilire a parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova, Uniunea Europeană, Comunitatea Statelor Independente, precum și țările CEFTA, Asia, etc.

Evenimentul este organizat cu suportul Rețelei Europene a Întreprinderilor (Enterprise Europe Network), autorităților publice centrale și locale și a actorilor internaționali, inclusiv instituții publice și organizații de susținere a business-ului.

Acesta este cel mai important eveniment investiţional regional din ţară, care are drept scop promovarea imaginii ţării pe arena internaţională, precum şi a economiei autohtone drept o locaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi investiţiilor.

Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căruia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru investitori. Forumul se va încheia cu o sesiune dedicată discuţiilor dintre reprezentanţii mediului de afaceri autohton şi străin.

La eveniment se preconizează participarea a peste 100 întreprinderi din Republica Moldova și de peste hotare, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaționale și comunicații, textile, sectorul construcțiilor, energie regenerabilă, automotive, industriile creative, etc.

Pentru înregistrare rugăm să accesați link-ul: https://www.b2match.eu/balti-investment-forum-2017/pages/20268-home.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați colaboratorii Direcției Relații Internaționale a CCI a RM, tel.: +373 22 221391. Persoana responsabilă: Anastasia Ionaș, e-mail: [email protected]

Distribuie acest articol: