Lansarea proiectului de instruire a managerilor energetici din cadrul consiliilor raionale

Camera de Comerț și Industriei a Republicii Moldova (CCI a RM) în colaborare cu Asociaţia Germană pentru Cooperare Internaţională (GIZ) invită reprezentanții mass-media la deschiderea oficială a Proiectului de instruire practică pentru Administrația Publică Locală ,,EUREM – Manager Energetic European”.

Evenimentul se va desfăşura pe 6 martie 2018, la ora 09.30 în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (sala de şedinţe, et.2), bd. Ştefan cel Mare, 151.

La ceremonia de lansare a proiectului vor participa: Sergiu Harea, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova; reprezentantul de ţară GIZ, Managerul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în RM”și reprezentanții consiliilor raionale.

Cursul se va desfăşura în perioada martie- iunie 2018, în cadrul căruia vor fi instruiţi managerii energetici din 15 consilii raionale. Cursul se va finaliza cu o prezentare publică a proiectelor de eficienţă energetică, pe care cursanţii le vor realiza pe durata instruirii. Participanţii care vor susţine cu succes examenul teoretic şi prezentarea proiectelor, vor obţine certificate recunoscute la nivel european.

Cursul EUREM a fost lansat în Republica Moldova pe 4 aprilie 2011, cu suportul financiar al Guvernului Germaniei, prin intermediul Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ) şi Comitetului de Est al Economiei Germane (Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft) şi cu susţinerea Ministerului Economiei al Republicii Moldova.

Informații suplimentare:

Serviciul de presă al  CCI a RM

Tel.: 022 24 14 80/ 060659840

e-mail:  presa@chamber.md

Distribuie acest articol: