Lucrătorii CCI a RM și-au sărbătorit ziua profesională

La finele săptămânii trecute a avut loc tradiționala sărbătoare- Ziua Lucrătorului Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. În cadrul ședinței festive cu un cuvânt de felicitare a venit președintele CCI a RM Sergiu Harea, care le-a mulțumit lucrătorilor instituției pentru aportul adus atât Camerei cât și mediului de afaceri din țară. Totodată, Maria Bortă și Larisa Șavga, membre ale Biroului Executiv al CCI a RM au apreciat rolul instituției camerale, numind-o „Ambasadorul mediului de afaceri din Republica Moldova”.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost înmânate diplome de onoare pentru cei mai buni lucrători ai CCI a RM. În acest context, filialelor și altor subdiviziuni ale Camerei le-a fost înmânate certificatul precum că CCI a RM are implementat și menține un sistem de management al calității conform condițiilor din standardul ISO 9001: 2015.

În cadrul festivității, a fost organizat concursul bucatelor tradiționale, specifice regiunilor țării, precum și concursuri și competiții sportive, iar participanții au fost premiați.

Distribuie acest articol: