Noi posibilități de cooperare moldo- germane discutate de președintele CCI a RM în vizita s-a de lucru în Germania

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea se află într-o vizită de lucru în Germania, în perioada 13-19 septembrie curent.

Potrivit agendei, președintele Camerei a avut întrevederi cu Dr. Jürgen Ratzinger, Directorul Departamentului cooperare internațională al CCI Frankfurt și Paul Schmitz expert al aceluiași Departament, cu care a discutat necesitatea intensificării relațiilor de cooperare între instituțiile camerale.

Totodată, s-a discutat despre organizarea Expoziției “Republica Moldova Prezintă”  în Frankfurt, în cooperare cu Biroul comercial- economic al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main, Germania.

De asemenea, Sergiu Harea va avea întâlniri cu Dr. Rainer Waldschmidt, Conducătorul „Hessen Trade and Invest”, și cu Bettina Mueller, Project Manager, la Sequa.

La data de 18 septembrie va avea întrevederi cu  Krautscheid, Președintele Camerei de Comerț din Koblenz și Evelina Parvanova, Service-GmbH, Camera de Comerț Koblenz, International Project.

Distribuie acest articol: