Președintele CCI a RM s-a întâlnit cu experții europeni pentru a discuta despre resursele financiare acordate IMM-urilor

Luni, 11 iunie curent, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea a avut o întrevedere cu experții europeni (ROM Blending mission DCFTA Moldova) Louis Delcart și Thomas Jentsch aflați în țara noastră într-o misiune de monitorizare a resurselor financiare acordate Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM).

În cadrul întâlnirii, omologii au vorbit despre fondurile UE care oferă finanțare IMM-urilor din țara noastră, cât și despre  domeniile de activitate al acestora în regiuni.

Louis Delcart și Thomas Jentsch se află într-o vizită de monitorizare a resurselor financiare acordate IMM-urilor. După două săptămâni de monitorizare, experții vor prezenta un raport  despre sectorul IMM-urilor din Republica Moldova.

Președintele CCI a RM le-a prezentat activitățile realizate de Cameră pentru promovarea și susținerea IMM-urilor din țară. “CCI a RM organizează şi ţine, în conformitate cu legislaţia în vigoare, registrul nestatal comercial al membrilor săi. Astfel, peste 80% din membrii Camerei sunt IMM-uri”, a specificat Sergiu Harea.

Experții UE au apreciat rolul instituției camerale în susținera acordată IMM-urilor.

Distribuie acest articol: