Prima ediție a expoziției “Produs de Soroca” a întrunit cca 60 de agenți economici autohtoni

În premieră, Filiala Soroca a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca, au organizat la 10 iunie curent, expoziția “Produs de Soroca”.  La eveniment au participat cca 60 de agenți economici din raionul Soroca, care au prezentat produsele și serviciile din regiune, printre care: produse vestimentare, fructe, mezeluri,  produse de panificație, dulciuri, ulei, lactate,  miere de albini, articole ale meșterilor populari, prosoape, obiecte din lozie, icoane, broderii, mobilă și diverse articole confecționate din lemn. Totodată, vizitatorii au putut vedea serviciile mai multor prestatori din raion.

Printre participanții expoziției “Produs de Soroca” se numără agenți economici care vor participa în această săptămână la expoziția “Republica Moldova Prezintă” la Brașov, România.

Iarmarocului „Produs de Soroca”, are drept scop de a face mai cunoscute mărfurile  autohtone, dar și serviciile acordate, prin promovarea agenților economici și a meșterilor populari din raionul Soroca.

La eveniment a fost prezent presedintele CCI a RM Sergiu Harea, ministrul Economiei RM Chiril Gaburici si Monica Babuc, ministrul Educației, Culturii și Cercetării.

 

Distribuie acest articol: