Sergiu Harea a participat la cea de-a doua ediție a Conferinţei „Excelenţă în Business”, organizată la Chișinău

DSC_5517Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea a participat astăzi la Conferinţa „Excelenţă în Business”, organizată la Chișinău de către Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România.

Evenimentul este la a doua ediție și are scopul de a promova investițiile în Republica Moldova, precum și de a implica activ businessul în dezvoltarea colaborării reciproc avantajoase dintre ambele țări.

„Conferința „Excelență în Business” este o dovadă de colaborare între mediul de afaceri din Republica Moldova și România. Cu o deosebită plăcere menționez că pe parcursul anilor CCI a RM, în cooperare cu instituții din România a organizat mai multe evenimente importante cu participarea agenților economici din cele două state. Expoziția “Republica Moldova Prezintă” a cucerit piața din Iași, în 2016, cea din Ploiești, în 2017, iar în această vară vom cuceri și piața din Brașov”, a declarat președintele Camerei. Sergiu Harea a mai spus că CCI a RM va susține inițiativele Camerei Bilaterale de Comerț și Industrie Republica Moldova – România, pentru a înregistra noi succese și pe viitor.

La Conferința „Excelență în Business” a participat și Chiril Gaburici, ministru al Economiei şi Infrastructurii Republicii Moldova, mai mulţi oficiali din România, printre care ministrul Economiei de la Bucureşti, Dănuţ Andruşcă, şi Ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. Daniel Ioniţă, reprezentanți ai Camerei Bilaterale de Comerț și Industrie Republica Moldova – România, Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, companiei Transgaz.

Participanții au discutat aspectele colaborării bilaterale în diferite domenii, inclusiv comerț, industrie, energetică, transporturi, tehnologii informaționale, agricultură, turism etc.

Distribuie acest articol: