Vizită de studiu în cadrul Expoziției internaționale de țesături și textile TEXWORLD USA – summer 2018

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la vizita de studiu în cadrul Expoziției internaționale de țesături și textile TEXWORLD USA – summer 2018, cel mai mare eveniment expozițional bianual în domeniul industriei textile, echipamentelor, tehnologiilor și accesoriilor din Statele Unite, care va avea loc la New York, SUA, în perioada 23-25 iulie curent.

TEXWORLD este o platformă de afaceri internațională, care acoperă întregul spectru de materiale de înaltă calitate din industria textilă, prezentând vitrinele celor mai recente tendințe în domeniul modei copiilor, femeilor și bărbaților și reunind furnizori, cumpărători și designer din întreaga lume.

Avantajele participării:

  • Extinderea cunoștințelor și a rețelei de experți din domeniu;
  • Familiarizarea cu tendințele viitoare pentru sezonul 2019/2020;
  • Posibilitatea de a achiziționa o gamă largă de țesături și materiale ce impresionează prin structuri inovatoare, amestecuri de materiale și palete de culori diferite de la producători din Asia, Orientul Mijlociu, America de Nord, Canada ș.a.;
  • Acces liber la programul de afaceri, care consistă din seminare, workshop-uri și demonstrații live, ce pun accent pe outsourcing, relocalizarea procesului de producție, tendințe, tehnologii, soluții integrate, precum și cele mai noi inovații în domeniul industriei textile.

Plecarea grupului este preconizată pentru data de 21 iulie 2018. Returul în Chișinău –29 iulie curent.

Doritorii de a face parte din grupul ce va vizita expoziția sunt rugați să expedieze o cerere de participare (vezi aici) și copia pașaportului la tel/fax: (+373 22) 23-84-10, 21-07-25, e-mail: diana.lungu@chamber.md . Cererile vor fi primite până în data de 20 iunie 2018. Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat întoarcerii.

Distribuie acest articol: