13 agenţi economicii autohtoni participă la programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, în Turcia

În perioada 7 – 10 mai curent, un grup de 13 agenţi economicii autohtoni, reprezentanţi ai companiilor ce activează în domeniul construcţiilor (“Certicus” SRL, “ABC” SA, “Astercon-Grup” SRL, “Djofra-M” SRL, “MCF-Engros” SRL, “Polimer Gaz Construcții” SRL, “Procarton Grup” SRL, “Tactica” SRL, “Proalfa-Service” SRL) participă la programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, coordonat de către Ministerul Economiei al Republicii Turcia.

Deplasarea a fost organizată de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Oficiul Consilierului Economic al Republicii Turcia în Republica Moldova. Evenimentul este organizat la Istanbul în timpul desfăşurării Expoziției Internaționale de Construcții, Materiale de Construcții și Tehnologii – “Turkeybuild Istanbul 2018”.

Programul deplasării include vizita Expoziției “Turkeybuild Istanbul 2018”, în cadrul căreia delegații moldoveni vor avea ocazia de a se familiariza cu calitatea produselor și serviciilor din domeniul construcțiilor, materialelor de construcție și cu ultimele tehnologii. De asemenea, reprezentanții companiilor moldovenești vor participa la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

Evenimentul menţionat are drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-turceşti, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare cu potenţiali parteneri, familiarizarea cu ultimele tendinţe ale anului 2018  în aceste domenii.

Distribuie acest articol: