Antreprenorii ruși interesați de cooperarea cu agenții economici din țara noastră

DSC_0582Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova a organizat miercuri, 30 ianuarie 2019, la Chişinău, o reuniune a oamenilor de afaceri din Moldova și Rusia.
Agenții economici din țara noastră au avut posibilitatea să coopereze cu antreprenori din Federația Rusă.

Din componenţa delegaţiei ruse au făcut parte membri ai Consiliului de afaceri moldo-rus cum ar fi reprezentantul firmei ”TG Trans”, Serghei Andreev. Compania este specializată în transporturile de mărfuri şi este interesată de transportul producţiei agricole în Rusia.

Președintele Uniunii Naționale a Exportatorilor Alimentari (Moscova), Dmitri Bulatov, de asemenea, se ocupă de promovarea exportului de produse agricole și este gata să coopereze cu potențialii parteneri moldoveni.

Directorul general al grupului de companii „RuskonBroker” Alexandr Şopin, intenționează să se întâlnească cu comunitatea de afaceri din Republica Moldova și să propună oportunităţi de transportare a mărfurilor prin portul Novorossiysk.

Delegația oamenilor de afaceri ruși a venit în țara noastră și pentru a vizita expoziția ”Fabricat în Moldova” 2019, care se desfășoară în perioada 30 ianuarie- 03 februarie 2019, la Moldexpo, dar și pentru a stabili contacte cu producătorii locali interesați de furnizarea de produse pe piețele rusești.

Distribuie acest articol: