30 de femei din cadrul Asociației Femeilor Profesioniste și de Afaceri din Estonia au vizitat CCI a RM

Marți, 9 octombrie curent, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea și vicepreședintele CCI a RM Mihai Bîlba au avut o întrevedere cu peste 30 de femei din cadrul Asociației Femeilor Profesioniste și de Afaceri din Estonia însoțite de reprezentanții Asociației Femeilor Profesioniste și de Afaceri din Republica Moldova.

În cadrul întâlnirii femeile de afaceri au făcut cunoștință cu specificul instituției camerale, apreciind activitatea desfășurată de aceasta și au adresat întrebări cu privire la businessul din țara noastră.

Notă: ”Asociația Femeilor Profesioniste și de Afaceri din Moldova- BPW Moldova (Business Professional Women from Moldova)  timp de doi ani (2017-2018), în parteneriat  cu  BPW Estonia  implementează un proiect cu titlu: “ Posibilități egale pentru lucru și  trai pentru  femeile din Moldova”. Pe durata treningurilor au fost instruite  cca 100 de persoane din diferite regiuni ale  Moldovei.

Totodată la recomandarea mentorilor din Estonia au fost create diferite grupuri de succes, care au conlucrat intensiv  și interactiv în aceasta perioadă. Drept consecință cele mai active 14 femei antreprenoare,  fiind selectate de către partea  estoniană, au efectuat o vizită de studiu în Estonia, unde au avut posibilitatea  să se familiarizeze cu întreprinderi similare pentru a stabili relații de colaborare”.

Distribuie acest articol: