7 membri noi aprobați la Ședința Biroului Executiv a CCI a RM

Astăzi, la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) s-a desfășurat, în regim online, ședința Biroului Executiv.

În cadrul ședinței au fost abordate subiecte precum: situația în cele 9 filiale și impactul pandemiei asupra activității subdiviziunilor, procesul învățământului dual, dar și planificarea evenimentelor pentru următoarea perioadă în contextul pandemiei.

Președintele CCI a RM, dnul Sergiu Harea, a informat membrii biroului despre măsurile și inițiativele CCI lansate pentru autoritățile publice întru susținerea mediului de afaceri. Au fost discutate și analizate progresele la capitolul digitalizării servciciilor în domeniul, expertizei, evaluării și expozițiilor virtuale.

De asemenea, au fost anunțați cei 7 membri noi, antreprenori din industria ușoară, alimentară, dar și din domeniul consultanței, managementului, electricii și electronicii. Noii membri sunt din mun. Chișinău, Bălți și Orhei și se alătură celor peste 1100 de membri care se bucură de suportul sistemului Cameral, dar și de avantajele statului de membru.

Notă: ”CCI a RM reunește peste 1100 de membri, din toate domeniile economiei naționale. Detalii despre avantajele și oportunitățile membrilor CCI vedeți accesând link-ul https://chamber.md/ce-avantaje-ofera-statutul-de-membru-al-cci-a-rm/

Distribuie acest articol: