Agenți economici din țara noastră participă la Expoziția și Conferința Internațională a Industriei Oțelului, în India

În perioada 20-24 ianuarie 2019 reprezentantul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova împreună cu delegații din partea companiilor ”TOPAZ” SA, ”AFLUX-PRIM” SRL, ”TRAIANCOMERȚ” SRL  participă la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul celei de-a VI-a ediții a Expoziției și Conferinței Internaționale a Industriei Oțelului – “INDIA STEEL EXPO 2019”. Evenimentul are loc în or. Mumbai, India și este organizat de către CCI a RM în parteneriat cu Ministerul Oțelului, Guvernul Indiei și Federația Camerelor de Comerț și Industrie din India.

Programul Misiunii Cumpărătorului include:

►  vizitarea expoziției India Steel Expo 2019, unde vor fi expuse produse, precum: Mașini, utilaje și tehnologii de producere a oțelului și altor metale;  Echipament și tehnologii pentru minerit și prelucrarea metalelor; Echipament și tehnologii pentru metalurgie; etc.

participarea la întrevederi de afaceri bilaterale.

Avantajele vizitării expoziției: Informarea despre produsele din oțel, echipamente, tehnologii și alte metale fabricate în India; Stabilirea relațiilor comerciale cu producătorii de oțel din India; Familiarizarea cu cele mai bune practici ale sectorului siderurgic din India;  Creșterea comerțului.

CCI a RM organizează frecvent participarea mediului de afaceri autohton la programul internațional  ”Misiunea Cumpărătorului” în India, Turcia etc.

Recent, CCI a RM a lansat apelul pentru participarea agenților economici autohtoni din sectorul chimic la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul expoziției internaționale de produse chimice “Capindia 2019”. Evenimentul va avea loc în or. Mumbai, India în perioada 26-28 martie 2019 și este organizat în parteneriat cu Consiliul de Promovare a Exportului din India, sub patronajul Guvernului Indian.

Programul Misiunii Cumpărătorului în cadrul “Capindia 2019” include:

  1. vizitarea expoziției, unde vor fi prezentate următoarele grupuri de produse: coloranți, intermediari pentru coloranți, cosmetică, săpunuri, uleiuri esentiale, chimicale, materiale plastice, echipamente de prelucrare a materialelor plastice, articole de ambalaj în materiale plastice, hârtie și carton, articole de consum, produse de construcții, etc.
  2. participarea la întrevederi de afaceri bilaterale.

Pentru mai multe detalii privind participarea la CAPINDIA 2019, vă rugăm să contactați Direcția Relații Internaționale, Rodica Dimitriu 022 221391 sau rodica.dimitriu@chamber.md.

Distribuie acest articol: