Agenţii economici din industria textilă sunt invitați să participe la întrevederea cu reprezentantul Consiliului de Promovare și Export de Produse Textile Sintetice și Artificiale (SRTEPC) India.

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici din industria textilă să participe la întrevederea cu reprezentantul Consiliului de Promovare și Export de Produse Textile Sintetice și Artificiale (SRTEPC) India.  

Evenimentul va avea loc în ziua de luni, 18 iunie 2018 în sala de Conferințe a CCI a RM (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, nr. 151, etaj 2) cu ora 10.00.

În cadrul întrevederii vor fi prezentate condițiile de participare și eligibilitate, modalitatea de aplicare la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul expoziției Source India 2018, care se va desfășura în perioada 28 – 30 septembrie 2018 în or. Surat (India).

Programul Misiunii Cumpărătorului va include:

►  vizitarea expoziției Source India 2018, unde vor fi prezentate următoarele grupuri de produse: Fibre (poliester și viscoză); Fire (filamente de poliester, poliester filat, fire de viscoză, fire poliester-viscoză, fire poliester-bumbac, fire din acril); Țesături (țesături din amestec poliester cu viscoză, țesături din amestec de bumbac cu poliester, stofe acrilice, stofe de catifea, țesături brodate); Eșarfe, șaluri; Textile pentru casă (perdele, draperii, prosoape, lenjerii de pat, textile pentru decor, etc.); Textile tehnice.

participarea la întrevederi de afaceri bilaterale.

Pentru persoanele selectate spre participare la Misiunea Cumpărătorului organizatorii vor acoperi următoarele cheltuieli:

  • cazarea în hotel (cu mic dejun inclus) – 3 nopți
  • bilet de avion pe ruta Chișinău-Surat-Chișinău
  • transport intern

Participarea la întrevedere cu reprezentantul SRTEPC este gratuită, iar înscrierile se fac prin e-mail transmis la adresele: [email protected] sau [email protected]. Eventuale informații suplimentare pot fi obținute contactând colaboratorii Direcției Relații Internaționale din cadrul CCI a RM, Botoșan Ludmila și Dimitriu Rodica, tel: 022 221391 sau 022 222626.

Termenul limită de depunere a formularelor de participare13 iunie 2018.

Distribuie acest articol: