Agenții economici din țara noastră participă la ”Bursa Chemical Industry B2B Organisation 2018”, în Turcia

În perioada 5 – 8 decembrie 2018, un grup de agenți economici din Republica Moldova, conduși de Rodica Dimitriu, reprezentantul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova participă la programul internaţional ”Misiunea Cumpărătorului”, organizat în cadrul expoziției internaționale ”Bursa Chemical Industry B2B Organisation 2018”, în orașul Bursa, Turcia. Deplasarea este organizată de CCI a RM în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din Bursa, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia.

Vizita de afaceri în Turcia are drept obiective intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-turce, identificarea noilor posibilităţi de afaceri precum și stabilirea contactelor directe de colaborare.

Inga Leontean, șef-adjunct Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM a menţionat că programul ”Misiunea Cumpărătorului” este o iniţiativă de succes, la care, cu regularitate, participă agenţii economici autohtoni. La ediţia curentă participă 9 reprezentanţi ai companiilor moldovenești, printre care se numără ”Viorica- Cosmetic” SA, ”BTA-36” SRL, ”Bons Offices” SRL, ”Business Solutions Group” SRL, ”ECM LAB” SRL, ”Anatar Uruia” SRL, ”Gricord” SRL, ”Kusadasi” SRL și ”Cojocari Maria” ÎI.

Programul evenimentului prevede întâlniri de afaceri bilaterale cu reprezentanţii companiilor turceşti; vizita expoziției ”Bursa Chemical Industry B2B Organisation 2018”. În vederea facilitării dialogului între agenţii economici interesaţi ai ambelor state vor fi organizate vizite la întreprinderi din Turcia.

Distribuie acest articol: