Agenții economici din țara noastră participă la o misiune economică în regiunea Kursk, Federația Rusă

57183777_419918915507667_8743910002785255424_nO delegație de cca 20 de antreprenori autohtoni, condusă de vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Mihai Bîlba participă în aceste zile la o misiune economică în regiunea Kursk, Federația Rusă.

Evenimentul se desfășoară în contextul ședinței lărgite a Consiliului de Afaceri Rusia – Republica Moldova, având genericul „Activitatea Economică Externă a Regiunilor din Federația Rusă pe direcția Republica Moldova”.

În cadrul ședinței, CCI a RM a semnat un “Plan de cooperare între Consiliul de afaceri ruso-moldovenesc pentru perioada 2019-2020”; un acord de colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Kursk; cu Camera de Comerț și Industrie Smolensk; Filiala Gagauzia a CCI cu Camera de Comerț și Industrie Pyatigorsk.

Delegația din țara noastră este alcătuită din reprezentanți ai întreprinderilor din domeniul agricol, servicii, textile, etc.

Potrivit agendei, antreprenorii din țara noastră vor avea întrevederi de afaceri cu cca 60 de companii din regiunea Kursk, pentru a discuta despre o potentială cooperare, ce va contribui la creșterea volumului exporturilor de bunuri și servicii.

Misiunea economică este organizată în cooperare cu Consiliul de Afaceri Rusia– Republica Moldova, Administrația regiunii Kursk și Camera de Comerț și Industrie a Regiunii Kursk.

Distribuie acest articol: