Ambasadori din Africa au vizitat CCI a RM

????????????????????????????????????

Pe parcursul acestei săptămâni, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a primit vizita de lucru a Ambasadei Republicii Uganda la Moscova și Ambasadei Republicii Gana în Federația Rusă.

Președintele CCI a RM, Sergiu Harea, a trecut în revistă activitățile organizate de instituția camerală și a invitat Ambasadorii celor două republici să participe la Gala Businessului Moldovenesc care se va desfășura la data de 30 mai 2019, precum și la Forumul Investițional, organizat în aceeași perioadă, la Chișinău.

În cadrul discuțiilor cu Ambasadorul Republicii Uganda la Moscova, Johnson Agara Olwa, s-a punctat necesitatea organizării unor expoziții, precum și a unor întrevederi B2B pentru mediul de afaceri.

Ambasadoarea Republicii Gana în Federația Rusă, Lesley Akyaa Opoku-Ware, și-a manifestat interesul față de misiunile economice și evenimentele organizate de CCI a RM, cu scopul promovarii și susținerii agenților economici.

Notă: CCI a RM organizează întrevederi de afaceri cu delegații străine, pentru a promova atât produsele moldovenești, cât și a căuta noi modalități de susținere a mediului de afaceri din țară

????????????????????????????????????

Distribuie acest articol: