Atenție! Termen extins la aplicarea pentru Concursul ”MARCA COMERCIALĂ A ANULUI 2019” !

marca-2019-1

Camera de Comert și Industrie a Republicii Moldova, în contextul situaţiei epidemiologică la nivel naţional, anunță modificarea etapelor de desfășurare a concursului ”MARCA COMERCIALĂ A ANULUI 2019”.

Astfel doritorii de a participa pot transmite cererile și pachetul de documente la adresele de e- mail: [email protected] sau [email protected]  până la data de 30 aprilie 2020. Informații suplimentare pot fi solicitate la numerele de telefoane: 060550319 / 069511102.

Reamintim că, “Marca comercială a anului 2019” este la cea de-a 17-a ediţie și reprezintă unul dintre cele mai eficiente instrumente de creștere a competitivității şi sporire a capacităților întreprinderilor autohtone în crearea şi promovarea mărcilor comerciale pe piața internă şi externă prin evaluarea calitativă a acestora de către un juriu profesionist,dar și pe baza opiniei consumatorilor.

Rezultatele concursului permit atât evidenţierea liderilor, cât şi analiza şi preluarea strategiilor reuşite de elaborare şi promovare a mărcilor comerciale de succes, monitorizarea dinamicii preferinţelor consumatorilor şi a comportamentului acestora.

Ediţia curentă a concursului numără în total 14 nominalizări şi 11 categorii la care pot aplica pretendenţii pentru cele mai onorifice distincţii oferite doar pentru rezultate remarcabile dovedite.

Regulamentul concursului, setul de documente precum şi alte informaţii la puteți accesa mai jos.

Cererile de participare pot fi transmise până la 30 aprilie 2020 la adresele de
e- mail: [email protected]; [email protected] sau depuse direct la sediul CCI a RM (Ștefan cel Mare 151, etajul II, bir.9).

Totodată, pot fi completate online, accesând link-ul (apasă aici)

Informaţii suplimentare: Direcţia Evenimente de afaceri,Târguri şi Expoziţii – tel: Diana Lungu – 060550319, Carolina Chiper – 069511102.

Vezi mai jos:

Regulamentul Concursului

Comitetul de Organizare

Pachetul de prezentare a Mărcii Comerciale

Cerere de participare/ Заявка на участие

Indicatori Nominalizarea „Debutul anului”Номинация «Дебют года»

Pachetul pentru aplicarea la Nominalizarea Implementarea Standardelor de Integritate în sectorul Privat/ Пакет для номинации «Внедрение стандартов неподкупности в частном секторе» 

Indicatori Nominalizarea „Export”Номинация «Экспорт»

Indicatori Nominalizarea „Femeia în Afaceri”Номинация «Женщина в Бизнесе»

Indicatori Nominalizarea „IMM-ul Favorit al Anului”Номинация «МСП -Фаворит года»

Indicatori Nominalizarea „Inter”Номинация «Интер»

Indicatori Nominalizarea „Liderul anului”/Номинация «Лидер года»

Indicatori Nominalizarea „Marcă consacrată”/Номинация «Марка Престиж»

Indicatori Nominalizarea „Rebranding”Номинация «Ребрендинг»

Indicatori Nominalizarea „Responsabilă Social”Номинация «Социально ответственная торговая марка»

Nominalizarea „Contribuție Importantă la Dezvoltarea Sustenabilă (Durabilă)”Номинация «Важный Вклад в Устойчивое Развитие»

Distribuie acest articol: