CCI a RM te invită la masa rotundă ”Bune practici și provocări în implementarea standardelor de integritate în sectorul privat”

phpThumb_generated_thumbnailjpg-2Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Vă invită să participați la data de 20 noiembrie, ora 10:00, în incinta sălii de ședințe a hotelului Jolly Alon, or. Chișinău, str. Maria Cebotari 37, la Masa rotundă “BUNE PRACTICI ȘI PROVOCĂRI ÎN IMPLEMENTAREA STANDARDELOR DE INTEGRITATE ÎN SECTORUL PRIVAT”.

Evenimentul este organizat de Centrul Naţional Anticorupţie cu susţinerea Agendei Naţionale de Business şi Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu suportul PNUD Moldova în cadrul proiectului ”Lupta cu corupția prin consolidarea integrității durabile în Republica Moldova”, finanțat de către Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei.

În cadrul acestei Mese rotunde, urmează a fi discutate bunele practici privind controlul intern, etica și conformitatea în sectorul privat, dar și standardele de integritate pe exemplul companiilor Sudzuker Moldova și Metro.

Luând în calcul bunele practici înregistrate la capitolul interacțiunii cu reprezentanții sectorului privat, considerăm binevenită și chiar necesară realizarea unor inițiative comune cu reprezentanții mediului privat, în vederea dezvoltării unui climat de afaceri liber de fenomenul corupției.

Vă rugăm să confirmați participarea la acest eveniment până la data de 19 noiembrie 2019, la numărul de telefon (022) 23 32 44 sau la adresa electronică [email protected].

semn contacte (1)Agenda evenimentului

Distribuie acest articol: