CCI a RM invită mediul de afaceri să participe la Expoziția Internațională Specializată de Mobilă– MODEV 2018

Camera de Comerţ şi Industrie, în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia invită agenții economici să participle la programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc la Ankara (Turcia) în perioada  16 – 18 octombrie 2018, în timpul desfăşurării Expoziției Internaționale Specializate de Mobilă– MODEV 2018, care se află la ediția a 46-a.

Programul evenimentului include:

► vizita Expoziţiei Internaţionale Specializate de Mobilă– MODEV 2018, unde vor fi expuse următoarele grupuri de produse: mobilă pentru casă și oficii (mobilă pentru bucătărie, dormitor, sufragerie); mobilier pentru grădină; mobilă modulară; decor pentru baruri și restaurante; draperii; sisteme pentru uși și ferestre; covoare și mochete; tapete; sisteme și corpuri de iluminate; bazine și saune; paturi, dulapuri, etc.; 

► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B;

Pentru mai multe detalii accesați www.modevfuari.com/en/.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 4* (mic dejun inclus), transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.
  • Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare la Misiune Cumpărătorului  în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 26 septembrie 2018 inclusiv. Formularele completate (vezi aici) pot fi expediate prin e-mail: [email protected].

Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a RM. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

         

Distribuie acest articol: