CCI a RM și Primăria Brașov vor organiza la Brașov cea de-a doua ediție a Expoziției ”Republica Moldova Prezintă”

DSC_0715Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și  Primăria Brașov au semnat, vineri, 1 februarie 2019, la Chișinău, un Acord Cadru de Parteneriat ce prevede organizarea în luna iunie curent, la Brașov, a celei de-a doua ediții a Expoziției ”Republica Moldova Prezintă”.

Potrivit președintelui Camerei Sergiu Harea, acest eveniment ne oferă posibilitatea să scoatem în evidență companiile din Republica Moldova, produsele autohtone și desigur să încheiem noi contracte de cooperare.

Viceprimarul Județului Brașov Costel Mihai a menționat că locuitorii din Brașov au cunoscut la prima ediție a expoziției produse de calitate înaltă la prețuri avantajoase și își doresc ca acest eveniment să devină o tradiție.

Ca și în ediția precedentă, evenimentul va cuprinde o expoziție de produse moldovenești, un forum bilateral destinat oamenilor de afaceri și o serie de concerte și evenimente publice.

Potrivit acordului de parteneriat, CCI a RM se vor ocupa de alegerea participanților la expoziție, realizarea formalităților vamale pentru produse și asigurarea cazării invitaților și alte detalii organizatorice. Primăria Brașov va pune la dispoziția evenimentului Piața Sfatului, va asigura spațiile de desfacere și va fi principalul promotor al evenimentului.

Reamintim că acest eveniment este la a cincea ediție, după două ediții la Iași, una la Ploiești și una, în luna iunie 2018, la Brașov, care a înregistrat rezultate semnificative.

Distribuie acest articol: