CCI a RM te invită la expoziția de echipamente și tehnologii pentru seră și agricultură; echipamente și tehnologii pentru creșterea animalelor

Growtech-EurasiaCamera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia Vă invită să participați la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul ediției a 19-a a Expoziției Internaționale Growtech Eurasia 2019 (Echipamente și tehnologii pentru seră și agricultură; Echipamente și tehnologii pentru creșterea animalelor), care va avea loc în perioada 26 – 29 noiembrie 2019 în oraşul Antalya, Turcia.

Programul evenimentului include întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor străine, vizitarea expoziției specializate Growtech Eurasia 2019.

Principialele grupuri de mărfuri expuse: Grădinărit: proiecte, construcții și tehnologie pentru sere; materiale, încălzire, răcire, ventilație, sisteme de irigare pentru sere; grădinărit și echipamente; semințe; puieți; sisteme de irigare și echipamente; produse de uz fitosanitar. Tehnică agricolă: tractoare și mașini agricole, tehnică agricolă, mașini pentru lucrări de construcție, echipament pentru prelucrare și ambalare.

Servicii și logistică: certificare, tehnologii informaționale, laboratoare, servicii bancare, protecție biologică, finanțare, servicii de protecție a sănătății, import și export.

Produse agricole organice: producători de materiale pentru gospodăriile organice, produse organice.

Echipamente și tehnologii pentru creșterea animalelor. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.growtech.com.tr.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de limba rusă.
  • Participantul achită biletul de avion pe ruta Chișinău-Antalya-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).
    Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 16 octombrie 2019 Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected]. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a RM. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

 

Distribuie acest articol: