CCI a RM te invită la expoziția internațională de produse textile „SOURCE INDIA 2018”

india expoCamera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul de Promovare și Export de Produse Textile Sintetice și Artificiale (SRTEPC) India invită agenţii economici să participe la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul expoziției internaționale de produse textile „SOURCE INDIA 2018” coordonată de către Ministerul Comerţului şi Industriei din India, Ministerul de Textile și Guvernul Indiei.

Evenimentul va avea loc în or. Surat, India în perioada 20 – 23 septembrie 2018.

Programul Misiunii Cumpărătorului va include:

►  vizitarea expoziției Source India 2018, unde vor fi prezentate următoarele grupuri de produse: Fibre (poliester și viscoză); Fire (filamente de poliester, poliester filat, fire de viscoză, fire poliester-viscoză, fire poliester-bumbac, fire din acril); Țesături (țesături din amestec poliester cu viscoză, țesături din amestec de bumbac cu poliester, stofe acrilice, stofe de catifea, țesături brodate); Eșarfe, șaluri; Textile pentru casă (perdele, draperii, prosoape, lenjerii de pat, textile pentru decor, etc.); Textile tehnice.

participarea la întrevederi de afaceri bilaterale.

Pentru persoanele selectate spre participare la Misiunea Cumpărătorului organizatorii vor acoperi următoarele cheltuieli:

  • cazarea în hotel (cu mic dejun inclus) – 3 nopți;
  • bilet de avion pe ruta Chișinău-Surat-Chișinău;
  • transport intern;
  • ghid vorbitor de limba rusă (la solicitare).

Participantul achită individual cheltuielile ce țin de obținerea vizei on-line, asigurarea medicală și taxa de participare. Pentru membrii CCI a RM taxa de participare constituie 3000 MDL (toate taxele incluse), pentru non-membrii CCI a RM – 3500 MDL (toate taxele incluse).

Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, intervenim cu rugămintea de a ne transmite din timp formularul de participare la Misiunea Cumpărătorului la adresa: [email protected].

Termenul limită de depunere a formularelor de participare – 12 iulie 2018.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmări vă puteţi adresa la Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Persoană responsabilă: Inga Leontean – tel: 022 22 26 26.

Distribuie acest articol: