CCI a RM te invită la Expoziția Internațională de Textile pentru Casă “EVTEKS 2018”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la Programul Internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc la Istanbul (Turcia) în perioada  2326 aprilie 2018, în timpul desfăşurării Expoziției Internaționale de Textile pentru Casă EVTEKS  2018.

Expoziţia de Textile pentru Casă – EVTEKS Istanbul este a doua expoziţie din lume în acest domeniu şi cea mai mare din Turcia. La ediția din anul trecut au participat peste 1000 de companii-expozante, iar numărul vizitatorilor profesioniști a depășit cifra de 130000 persoane.

Programul evenimentului include:

► vizita Expoziției Internaționale de Textile pentru Casă EVTEKS 2018, unde vor fi expuse următoarele grupuri de produse: Perdele şi Tul; Broderie; Ţesături pentru tapiţerie şi piele; Lenjerie de Pat şi Pătuţuri; Cuverturi şi Pături; Produse pentru Baie, prosoape; Textile pentru Bucătărie; Perne decorative; Covoare, mochete; Materiale pentru protecţie solară; Accesorii pentru Perdele; Tapet; Pardoseli; Decor şi obiecte de artizanat.

► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

Pentru mai multe detalii accesați www.cnrevteks.com.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 4* (mic dejun inclus), transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.
  • Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare la Misiune Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 03 aprilie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected]. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

           

 

Distribuie acest articol: