CCI a RM te invită la forumul de afaceri „Fortificarea relațiilor economice dintre Indonezia și Republica Moldova”

0001Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită agenții economici la forumul de afaceri Fortificarea relațiilor economice dintre Indonezia și Republica Moldova, care va avea loc în data de 16 septembrie 2019, ora 09:00, în municipiul Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77 (Radisson Blu Leogrand Hotel).

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Ambasada Republicii Indoneziei la București, obiectivele principale fiind: consolidarea cooperării bilaterale în domeniul economic, educațional și socio-cultural dintre țări, promovarea unei imagini pozitive ale țărilor, sprijinirea mediului de afaceri.

Vedeți aici lista participanților din Indonezia.

Forumul se va desfășura în cadrul Festivalului Indonezian 2019: Explore Beyond Imagination, care va fi organizat în perioada 16 – 17 septembrie 2019 și va cuprinde prezentarea climatului investițional, întâlniri bilaterale, spectacol de artă, prezentarea culturii indoneziene, spectacole de modă și gastronomie.

Persoaneanele interesate sunt rugate să confirme participarea, până la data de 12 septembrie 2019, la una din adresele de e-mail: rodica.dimitriu@chamber.md/ inga.leontean@chamber.md sau la numerele de telefon: 022 22 13 91/ 022 22 26 26.

 

Distribuie acest articol: