CCI a RM te invită la o vizită de studiu în domeniul industriei construcțiilor, industria minieră, materialelor plastice, produse chimice și cosmetice

indiaCamera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) vă invită la o vizită de studiu în domeniul industriei construcțiilor, industria minieră, materialelor plastice, produse chimice și cosmetice care va avea loc în or. Mumbai, India, în perioada  02 – 04 decembrie 2019.

Expoziția ”BUYER SELLER MEET” se va desfășura în cadrul celei de-a 5-a ediție a grandiosului eveniment CAPINDIA.

În cadrul evenimentului veți avea posibilitate de a vizita expoziția și de a participa la evenimente B2B, ateliere de discuții cu experți în domeniu, seminare și întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor expozante.

La eveniment se vor expune peste 500 de expozanți al căror domeniu de activitatea constituie o gamă largă de materiale plastice și echipamente noi din domeniul industriei polimerilor, de asemenea, echipamente și articole pentru ambalare; articole din industria prelucrătoare a lemnului, produse chimice, produse pentru construcții și produse cosmetice.

Sectoarele țintă vizate: companii comerciale interesate în achiziționarea materialelor din domeniile sus menționate sau antreprenori în căutare de noi parteneriate.

La vizita de studiu organizată în Mumbai, India sunt invitați să participe agenții economici interesați de a cunoaște cele mai bune tehnici și practici moderne în domeniile menționate și care au intenția de a identifica noi oportunități de afaceri, stabilind relații de colaborare cu partenerii străini care oferă produse ce corespund standardelor de calitate.

Organizatorii acoperă următoarele cheltuielile:

  • cazare pentru 3 nopți,
  • bilet de avion tur-retur (nu mai mult de 650 USD),
  • transfer aeroport – hotel – aeroport și hotel – centrul expozițional – hotel;
  • intrare la expoziție, participarea la întrevederile B2B.

Participantul va acoperi o taxă de participare de 4000 MDL și costul pentru 1 noapte de cazare, iar in funcție de costul biletului, se va achita diferența lui.

Data limită de depunere a cererii (descarcă aici) – 11 noiembrie 2019

Cererile de participare și copia pașaportului se transmit la adresa: [email protected] sau [email protected]. Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat al întoarcerii.

Date de contact: Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții, tel.: 022 23 84 10 sau 022 21 07 25.

Distribuie acest articol: