CCI a RM te invită la sesiunea de informare: ”Sprijin pentru sectorul privat privind participarea la proiectele de eficiență energetică cu finanțare din UE”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor în domeniul construcțiilor civile la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în cladirile publice.

În acest sens, CCI a RM vă invită să participați la sesiunea de informare cu tematica: ”Sprijin pentru sectorul privat privind participarea la proiectele de eficiență energetică cu finanțare din UE” pe data de 25 februarie 2020, cu începere de la ora 09:30.

Înregistrarea participanților: 09:00 – 09:30.

Locația: sediul CCI RM, sala de conferințe, etaj 2 (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, nr. 151)

Tematicile aboradate:

► Asigurarea calității în construcții. Cerințe necesare pentru asigurarea calității în construcții (Legea 721 din 02-02-1996 privind calitatea în construcții).

► Tehnologii de execuție a lucrărilor. Lucrările ascunse. Studiu de caz.

► Cerințe și norme pentru proiectele în domeniul eficienței energetice. Documentația tehnică, analiza măsurilor de eficiență energetică.

► Aspecte legate de experiența în asigurarea calității lucrărilor în preoiectele GIZ de EE (proiecte de construcție/reabilitare), conlucrarea cu responsabilii tehnici, punctele slabe, lecțiile învățate, recomandări.

► Descrierea tehnică succintă a proiectelor în domeniul eficienței energetice cu finanțare UE.

Participanți: responsabili tehnici, experți tehnici, diriginți de șantier, reprezentanți ai companiilor ce prestează lucrări de construcție în domeniul de eficiență energetică în clădirile publice/construcții civile. 

Limba de comunicare – limba română.

Participarea este gratuită.

Formularele de participare la sesiunea de informare completate (descarcă aici) le puteţi transmite prin e-mail: inga.leontean@chamber.md, până la data de 23 februarie 2020 inclusiv.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmări, vă puteţi adresa la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă- Inga Leontean, tel: 022 22 26 26.

Distribuie acest articol: