CCI a RM te invită la Târgul Internațional de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii Istanbul Kids Fashion 2018

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Oficiul Consilierului Comercial al Republicii Turcia la Chișinău, invită agenții economici să participe la programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc la Istanbul (Turcia) în perioada 16 – 19 iulie 2018, în timpul desfăşurării Tîrgului Internațional de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii Istanbul Kids Fashion 2018 (ediția 35).

Programul deplasării include:

► vizita Tîrgului Internațional de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii Istanbul Kids Fashion 2018, unde vor fi expuse îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii în vîrstă de 0 – 16 ani.

În cadrul expoziției vor fi prezentate următoarele grupuri de produse: produse textile pentru nou-născuți; produse textile pentru copii; produse textile pentru adolescenți; îmbrăcăminte pentru nou-născuți, copii și adolescenți; încălțăminte; ciorapi, lenjerie de corp și accesorii; textile pentru casă; produse textile și accesorii pentru gravide și mămici,  etc.

► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

Pentru mai multe detalii accesați www.istanbulkidsfashion.com.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 4* (mic dejun inclus), transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.
  • Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare la Misiune Cumpărătorului  în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 26 iunie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected] sau fax / tel: 022 22 26 26.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

 

Distribuie acest articol: