CCI a RM te invită să participi cu stand colectiv la expoziție sau la misiunea economică din Republica Bașcortostan

БезымянныйCamera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri autohton să participe la misiunea economică sau cu stand colectiv la ediția a XXX-a a expoziției internaționale ”Agro Complex” din or. Ufa, Republica Bașcortostan, care se va desfăşura în perioada 16-20  martie 2020.

Evenimentul are drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-bashkire, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare cu omologii bashkiri, promovarea produselor şi serviciilor moldoveneşti pe piaţa bashkiră, atragerea investiţiilor străine în economia şi întreprinderile naţionale.

Oamenii de afaceri din Moldova vor avea un şir de întrevederi bilaterale după domeniul de interes cu reprezentanţi ai companiilor bașchire, organizate de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Bașchiriei și Casa de Comerț Moldova- Bașchiria.

Programul deplasării prevede participarea la ediţia a 30-a a expoziţiei internaţionale „Agro Complex”, forumul „Transformarea sectorului agroindustrial: tendințele globale 2030”, conferinţe, seminare, întrevederi de afaceri, prezentări de companii locale şi de peste hotare.

Pentru o riguroasă pregătire a programului profesional al deplasării, intervenim cu rugămintea de a ne transmite din timp, informaţiile privind profilul de activitate şi domeniul de interes ale companiilor participante, în baza cărora vor fi organizate întâlnirile bilaterale cu partenerii, pe domeniile solicitate.

Cererile de participare la misiunea economică (descarcă aici)/ заявка на участие

Cererila de participare cu stand comun la expoziție (descarcă aici)/ заявка на участие

le puteţi transmite prin e-mail: carolina.chiper@chamber.md; sau fax: 022 23 -84-10, până la data de 21 februarie 2020.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmări,  vă puteţi adresa Direcţiei Evenimente de afaceri, din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova;  Tel: 022 21 07 25, 022 23 84 10. 

Notă: „Expoziția internațională „Agro Complex” a cunoscut peste ani o reputație binemeritată, devenind locul unde producătorii din mai multe țări își pot demonstra realizările și determina perspectivele de dezvoltare a business-ului. Tematica expoziţiei prevede: tehnică, şi tehnologii pentru gospodăriile de fermieri şi pepiniere, precum şi utilaje pentru prelucrarea produselor agricole, chimie agricolă, mijloace de protecţie a plantelor şi solului; energetica în agricultură; sectorul zootehnic; tehnică, tehnologii şi utilaje pentru avicultură şi zootehnie; nutreţuri şi aditivi alimentari;  preparate veterinare şi medicinale; anexe pentru construcţii, generatoare energetice, softuri; seminţe, plante, utilaj tehnologic pentru prelucrarea cerealelor; utilaj frigorific pentru agricultură; utilaj pentru ambalare; materiale, etichete; avicultură; piese de schimb, etc.

La expoziție în anul precedent au participat 328 de companii din 36 de regiuni ale Federației Ruse și 14 țări, pe o suprafață de 15725 m.p. Printre expozanți sunt companii din Republica Cehă, Austria, Marea Britanie, Germania, Italia, China, Republica Belarus, SUA, Brazilia etc.”

Distribuie acest articol: