CCI a RM te invită să participi la Expoziția Internațională de produse și echipamente pentru medicina și tehnica dentară IDEX Istanbul 2018

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc în or. Istanbul (Turcia) în perioada  1114 aprilie 2018, în timpul desfăşurării Expoziției Internaționale de produse și echipamente pentru medicina și tehnica dentară IDEX Istanbul 2018.

Programul evenimentului prevede întâlniri de afaceri bilaterale cu reprezentanţii întreprinderilor turceşti; vizitarea Expoziției Internaționale de produse și echipamente pentru medicina și tehnica dentară IDEX Istanbul 2018.

IDEX Istanbul 2018 este un eveniment adresat importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentară.

Programul evenimentului include:

► vizita Expoziției Internaționale IDEX Istanbul 2018, unde vor fi expuse următoarele grupuri de produse: Echipamente și instrumente stomatologice, abrazive, aparate cu raze X, echipamente cu ultrasunet, echipamente de iluminat, materiale stomatologice (anestezice, compozite, cimenturi rasinice, sisteme de albit, sisteme de fluorizare, sisteme de pivoți, ace pentru canal, autoclave, etc.), produse farmaceutice, implanturi, proteze, produse de igienă și prevenire, echipament chirurgical (unit-uri stomatologie si aparate electrochirurgie), mobilier stomatologic.► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

Pentru mai multe detalii accesați www.cnridex.com.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 4* (mic dejun inclus), transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de limba rusă.
  • Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse).

Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare la Misiune Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 22 martie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected]. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a RM. Persoană de contact: Inga Leontean – tel: 022 222626.

           

Distribuie acest articol: