CCI a RM te invită să participi la o misiune economică în Federația Rusă, cu genericul: ”Activitatea Economică Externă a Regiunilor din Federația Rusă pe direcția Republica Moldova”

Camera de Cornerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici autohtoni să partlcipe la Misiunea Economică în Federația Rusă, or. Kursk, organizată în perioada 10-12 aprilie 2019. Evenimentul se desfășoară în contextul ședinței lărgite a Consiliului de Afaceri Rusia Republica Moldova, având genericul „Activitatea Economică Externă a Regiunilor din Federația Rusă pe direcția Republica Moldova”.

Misiunea economică este organizată în cooperare cu Consiliul de Afaceri Rusia Republica Moldova, Administrația regiunii Kursk și Camera de Comerț și Industrie a Regiunii Kursk.

Evenimentul planificat оferă participanților posibilitatea de a discuta direcțiile de perspectivă și problemele existente în dezvoltarea colaborării inter-regionale dintre Rusia și Moldova. (Vedeți aici programul)

Agenda deplasării va mai include о sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri (B2B) și vizite la companii notorii, cu viziune modernă din regiunea Kursk, Federația Rusă.

Costuri:

Participantul urmează să achite taxa de participare și costul cazării, în dependență de categoria numărului selectat. Pentru membrii CCI a RM taxa de participare constituie 7000 (șapte mii) mdl (toate taxele incluse), non-membrii CCI a RM urmează să achite 7500 (șapte mii cinci sute) mdl.

Taxa de participare include:

  • Transport pe ruta Chișinău-Kursk-Chișinău (microautobus 15 locuri)
  • Transport intern
  • Participarea la lucrările ședinței lărgite a Consiliului de Afaceri Rusia Republica Moldova
  • Participarea la întrevederi de afaceri bilaterale
  • Participarea la recepția oficială
  • Vizita companiilor de profil din regiunea Kursk

Persoanele inferesate de participare la Misiunea Economică în regiunea Kursk sunt rugate sa completeze formularul (vedeți aici) și să-l remită în adresa Direcției Relații Internaționale a CCI a RM рînă la data de 18 martie 2019. Informații suplimentare la tel: 022 22-26-26, e-mail: inga.leontean@chamber.md, persoană responsabilă: Inga Leontean.

Distribuie acest articol: