CCI a RM te invită să vizitezi expoziția „LUXE PACK NEW YORK”, SUA

66791Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invită să vizitați expoziția internațională: “LUXE PACK NEW YORK”, SUA, care va avea loc în perioada 6 – 7 mai 2020.

LUXE PACK NEW YORK oferă cele mai bune ambalaje moderne și soluții pentru toate mărcile de produse cosmetice, parfumuri, vin și băuturi spirtoase, precum și produse rafinate, de la 230 de producători și furnizori.

Programul de afaceri foarte vast pune accent pe vizitatorii specializați străini, pe outsourcing și pe relocalizarea procesului de producție.

Vizitatorii vor putea face cunoștință cu cei mai buni producători de ambalaje și materiale de ambalare din întreaga lume sub un singur acoperiș.

Expozanții – printre care furnizori de vază ai industriei, precum și companii specializate, își vor prezenta cele mai creative know-how-uri. Aceasta este o oportunitate excelentă de a împărtăși informații cu colegii și de a afla mai multe despre soluțiile inovatoare și originale din acest sector. Pentru mai multe informații accesați https://www.luxepacknewyork.com/.

Doritorii de a face parte din grupul de vizită trebuie să expedieze o cerere de participare până pe 6 martie 2020.

Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni de la data plecării la expoziție!

Informații suplimentare la telefon (+373 22) 211 442/210 725. E-mail: [email protected] – Direcția Evenimente, Expoziții și Târguri din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Distribuie acest articol: