CCI a RM te invită la prezentarea companiei Crystal System Group Ltd

25785Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită agenții economici la prezentarea companiei Crystal System Group Ltd.

Evenimentul va avea loc la data de 31 ianuarie 2020, ora 10:00, în incinta centrului de excelență ”TEKWIL”, sala FRONT END (mun. Chișinău, str. Studenților, nr. 9/11, etaj 2). Înregistrarea participanților: 09:30 – 10:00.

Crystal System Group Ltd este unul dintre principalii parteneri SAP pentru servicii și proiecte din Europa de Sud-Est, cu birouri în România, Moldova și Albania.

Crystal System Group Ltd. coopereaza cu clienți de pe tot globul. De la „Achiziții de plata” la  „Planificarea producției” și „Marketing digital”. Crystal System acoperă întregul lanț de procese de afaceri cu SAP Technologies și resursele sale unice în Consultanță și Inginerie IT.

Pentru administrația publică, Crystal System Group Ltd. oferă soluțiile și competențele sale, precum și modelarea și automatizarea proceselor robotice, dar și instrumentele și metodologiile potrivite pentru transformarea digitală în sectorul public.

Pe parcursul evenimentului, reprezentanții Crystal System vor prezenta cele mai bune practici în evoluția afacerilor, transformarea digitală, etc.

Publicul țintă: întreprinderi medii și mari, companii de utilități publice, companii IT și comunicații; reprezentanți ai sectorului bancar; universități; autorități publice și alte persoane interesate.

Cererile de participare (descarcă aici) la prezentarea companiei Crystal System Group Ltd vor fi acceptate până pe data de 28 ianuarie 2020 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected].

Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a RM. Persoană de contact: Inga Leontean – tel: 022 222626.

Participarea este gratuită!

           

 

Distribuie acest articol: